Get Paid to Participate - up to $1 per post!     Twitter     Facebook     Google+
Hosting Discussion
 

forgot password?



Reply


Old
  Post #1 (permalink)   06-12-2009, 04:56 PM
HD Guru
 
siforek's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 663

Status: siforek is offline
It started a few days ago.. After a few minutes of being connected and performing various tasks Putty just freezes.. It's the strangest thing I've encountered in a while, never had any problems with it at all. Keep alive seems not to have an effect, but Ctrl+Q seems to bring it back to life briefly.

This is really frustrating as I'm trying to install software that takes 30-90 minutes and requires my input at various times.. Any ideas, suggestions?
__________________
| | Fiber Elephant | | Virtuozzo & Reseller Hosting
█ | Never oversold, always managed & on the SoftLayer network!
█ | Call us toll free 24/7! | 1-888-92-FIBER
 
 
 


Old
  Post #2 (permalink)   06-12-2009, 11:36 PM
HD Wizard
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta, GA
Posts: 2,264

Status: handsonhosting is offline
Could it be the server you're connected to? Does it happen on connections to other servers?

I've not had any problems or issues with Putty over the years. I'd venture to say that it could be a connection issue or that the server you're connected to is stalling.

Odd that Control Q would bring it back for a bit.
__________________
Emerson Nogueira
http://www.HandsOnWebHosting.com
cPanel Web Hosting, Domain Registration, Managed VPS Servers
 
 
 


Old
  Post #3 (permalink)   07-21-2009, 11:54 AM
HD Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Location: Sweden
Posts: 8

Status: FH-Andreas is offline
There's a keepalive setting in the menu, see 'connection', change 0 to 10 and see if the problem goes away..

Anyway, you could use 'screen', and just logon and attach to the original session if you get kicked out..
 
 
 


Old
  Post #4 (permalink)   07-21-2009, 12:18 PM
HD Guru
 
shockym's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 694

Status: shockym is offline
I have never managed to hear of anyone breaking putty but my guess would be the same as Connor's, connection issues. Now if we lived in a world were everything was perfect, we would not have issues like this. Check connection and see if that helps, swap what you are connecting to as well just to double check.
__________________
Please your clients & thank them from time to time.......they are just like groupies that keep the band going strong.
 
 
 


Old
  Post #5 (permalink)   07-25-2009, 11:10 PM
HD Amateur
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 66

Status: hzSari is offline
As per the nature of the issue, it does look like it is a connectivity issue, this has to be reported to the ISP.
__________________
hzSari | HostingZoom.com
ModVPS.com | ResellerZoom.com
Power Speed Reliability
 
 
 


Old
  Post #6 (permalink)   08-03-2009, 11:43 PM
HD Newbie
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 27
Send a message via AIM to surgematrix Send a message via MSN to surgematrix

Status: surgematrix is offline
I have been using it for awhile now. I have never experience that problem.
__________________
Dedicated Servers | Shared Hosting | Create Online Store
30 Days unconditional moneyback guarantee
http://tangaweb.com
 
 
 


Old
  Post #7 (permalink)   10-16-2009, 07:57 AM
HD Newbie
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 11

Status: diademtech is offline
Well to tell the truth,have used putty a lot, have never faced any problems, it could be a connection issue, check with other servers to see if the problem persists.

Regards

Aditya
__________________
Diadem Technologies Pvt. Ltd.
Free Server Security Guide
 
 
 


Old
  Post #8 (permalink)   10-16-2009, 09:43 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
Posts: 49
Send a message via MSN to veeblox

Status: veeblox is offline
Quote:
Originally Posted by siforek View Post
It started a few days ago.. After a few minutes of being connected and performing various tasks Putty just freezes.. It's the strangest thing I've encountered in a while, never had any problems with it at all. Keep alive seems not to have an effect, but Ctrl+Q seems to bring it back to life briefly.

This is really frustrating as I'm trying to install software that takes 30-90 minutes and requires my input at various times.. Any ideas, suggestions?
Did you try re-downloading it? it was doing this to me and i did this small simple process and now it works fine.

- Many Thanks,
__________________
Louis Lobban
Customized WHMCS.
MSN (Windows Live Messenger) @ louislobban@hotmail.co.uk
 
 
 
Reply

Thread Tools

New Post New Post   Old Post Old Post
Posting Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Sponsored By: