Get Paid to Participate - up to $1 per post!     Twitter     Facebook     Google+
Hosting Discussion
 

forgot password?



Reply


Old
  Post #1 (permalink)   04-28-2010, 01:26 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7

Status: rajinnasik is offline
Hi All,

I am getting the following error while deleting the domain from Plesk Windows.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Error: Unable to remove domains: Problems occured while removing domains: Delete database user failed: Login failed for user 'sa'.
-----------------------------------------------------------------------------------------

After that I went to Database in order to delete the database under that domain. I am getting the following errors while deleting databases.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Delete database user failed: Login failed for user 'sa'.
---------------------- Debug Info -------------------------------
0: plib\DatabaseManagerMSSQL.php:52
DatabaseManagerMSSQL->dropUserImpl(string 'dodie', string 'payroll')
1: plib\DatabaseManager.php:105
DatabaseManager->deleteDatabase(object of type Database)
2: plib\class.DataBasesList.php:244
DataBasesList->remove(array)
3: htdocs\domains\databases\removeDataBases.php3:41
-----------------------------------------------------------------------------------------

Please help me to resolve this issue. I am very poor in windows however quite good in Linux.
 
 
 


Old
  Post #2 (permalink)   04-28-2010, 05:55 AM
HD Guru
 
HostMantis's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 691

Status: HostMantis is offline
Quote:
Originally Posted by rajinnasik View Post
Hi All,

I am getting the following error while deleting the domain from Plesk Windows.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Error: Unable to remove domains: Problems occured while removing domains: Delete database user failed: Login failed for user 'sa'.
-----------------------------------------------------------------------------------------

After that I went to Database in order to delete the database under that domain. I am getting the following errors while deleting databases.

-----------------------------------------------------------------------------------------
Delete database user failed: Login failed for user 'sa'.
---------------------- Debug Info -------------------------------
0: plib\DatabaseManagerMSSQL.php:52
DatabaseManagerMSSQL->dropUserImpl(string 'dodie', string 'payroll')
1: plib\DatabaseManager.php:105
DatabaseManager->deleteDatabase(object of type Database)
2: plib\class.DataBasesList.php:244
DataBasesList->remove(array)
3: htdocs\domains\databases\removeDataBases.php3:41
-----------------------------------------------------------------------------------------

Please help me to resolve this issue. I am very poor in windows however quite good in Linux.
I may be wrong, but it sounds like the password for "sa" has possibly been changed and Plesk is trying to use the wrong password for MS SQL?
__________________
HostMantis Affordable Web Hosting
Shared Reseller 24/7/365 Support Instant Activation
CloudLinux Softaculous Premium CloudFlare Multi PHP
HostMantis on: Facebook Twitter
 
 
 


Old
  Post #3 (permalink)   04-28-2010, 06:13 AM
HD Addict
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 177

Status: cableguy is offline
yes, this is a sql login error

are you in charge of the sa account?
 
 
 


Old
  Post #4 (permalink)   04-29-2010, 04:55 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7

Status: rajinnasik is offline
I have administrator/full access to this windows server.
Can you please teach me how to do and what exact to do now?
 
 
 


Old
  Post #5 (permalink)   04-29-2010, 05:32 AM
HD Addict
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 177

Status: cableguy is offline
well, you need to find out how to configure the account which plesk would use (i don't know where that is since i never used it)

second, i would create a new account, make it sysadmin and use that instead of the built in sa account.
 
 
 


Old
  Post #6 (permalink)   04-29-2010, 05:58 AM
HD Guru
 
HostMantis's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 691

Status: HostMantis is offline
I'm not that familiar with Plesk, but this may point you in the right direction:

http://forums.powervps.com/showthread.php?t=300
__________________
HostMantis Affordable Web Hosting
Shared Reseller 24/7/365 Support Instant Activation
CloudLinux Softaculous Premium CloudFlare Multi PHP
HostMantis on: Facebook Twitter
 
 
 


Old
  Post #7 (permalink)   04-29-2010, 05:58 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7

Status: rajinnasik is offline
Thanks.
Any windows master here to help me ?
 
 
 


Old
  Post #8 (permalink)   04-29-2010, 06:27 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7

Status: rajinnasik is offline
Quote:
Originally Posted by Plexihost View Post
I'm not that familiar with Plesk, but this may point you in the right direction:

http://forums.powervps.com/showthread.php?t=300
ok, I have done as suggested above. Still no luck
 
 
 


Old
  Post #9 (permalink)   04-29-2010, 06:42 AM
HD Addict
 
Join Date: May 2008
Posts: 237
Send a message via MSN to supportfacility

Status: supportfacility is offline
hmm, Resetting the sa pass should fix it. Have you tried to restart the services ?
 
 
 


Old
  Post #10 (permalink)   04-29-2010, 08:40 AM
HD Guru
 
HostMantis's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 691

Status: HostMantis is offline
Quote:
Originally Posted by rajinnasik View Post
ok, I have done as suggested above. Still no luck
Did you try resetting it from a command line?:

Code:
osql -E -Q "exec sp_password NULL,'new_password','sa'"
Where 'new_password' = the password you would like to change it to.
__________________
HostMantis Affordable Web Hosting
Shared Reseller 24/7/365 Support Instant Activation
CloudLinux Softaculous Premium CloudFlare Multi PHP
HostMantis on: Facebook Twitter
 
 
 


Old
  Post #11 (permalink)   04-30-2010, 09:53 AM
HD Newbie
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 7

Status: rajinnasik is offline
Quote:
Originally Posted by supportfaciliti View Post
hmm, Resetting the sa pass should fix it. Have you tried to restart the services ?
I restarted the plesk and sql services and it has been fixed.
Sorry for delay to reply. And thanks to Plexihost and supportfaciliti .
 
 
 


Old
  Post #12 (permalink)   04-30-2010, 10:28 AM
HD Guru
 
HostMantis's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 691

Status: HostMantis is offline
Quote:
Originally Posted by rajinnasik View Post
I restarted the plesk and sql services and it has been fixed.
Sorry for delay to reply. And thanks to Plexihost and supportfaciliti .
Glad you got it sorted out.
__________________
HostMantis Affordable Web Hosting
Shared Reseller 24/7/365 Support Instant Activation
CloudLinux Softaculous Premium CloudFlare Multi PHP
HostMantis on: Facebook Twitter
 
 
 


Old
  Post #13 (permalink)   05-01-2010, 06:45 AM
HD Addict
 
Join Date: May 2008
Posts: 237
Send a message via MSN to supportfacility

Status: supportfacility is offline
Yes good job.
 
 
 


Old
  Post #14 (permalink)   07-19-2010, 11:26 AM
HD Newbie
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 33

Status: webhosting.am is offline
You should turn to the support stuff of your hosting company, they must solve that problem.
 
 
 


Old
  Post #15 (permalink)   07-20-2010, 05:24 AM
HD Addict
 
Join Date: May 2008
Posts: 237
Send a message via MSN to supportfacility

Status: supportfacility is offline
Quote:
Originally Posted by rajinnasik View Post
Please help me to resolve this issue. I am very poor in windows however quite good in Linux.
@jucky68
@webhosting.am
I think he is a support guy and wanted help with windows issue. Tho it is resolved.
 
 
 
Reply

Thread Tools

New Post New Post   Old Post Old Post
Posting Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Sponsored By: